Ispiši ovu stranicu

Napadačica oštetila namještaj u uredu vinkovačke odvjetnice

Napadačica oštetila namještaj u uredu vinkovačke odvjetnice Foto: Arhiv HRV-a

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske izdali su priopćenje za javnost vezano uz današnji napad na vinkovačku odvjetnicu Nadu Gagro. U priopćenju stoji:

"Danas, 19. travnja u 8.20 sati u Vinkovcima, Glagoljaška ulica, 57-godišnja hrvatska državljanka iz Vinkovaca je nepozvano ušla u prostorije u kojoj 62-godišnja hrvatska državljanka pruža pravnu pomoć, pri čemu je 57-godišnjakinja prosula tekuće sredstvo po dijelu površine poda i drugih predmeta te namještaja tog prostora.

 Počiniteljica je odmah pobjegla s mjesta događaja, no kako je 62-godišnjakinja, koja inače prebiva u Vinkovcima, brzo prijavila policiji, to je rezultiralo brzim pronalaskom pobjegle 57-godišnjakinje.

 Policija je na mjestu događaja provela očevid kada je utvrđena materijalna šteta u odvjetničkom uredu, zbog čega je 62-godišnjakinja stavila imovinsko pravni zahtjev zbog pričinjene štete od nekoliko tisuća kuna te je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

 Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je 57-godišnjakinji dokazala osnovanu sumnju da je počinila kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jer je svojom radnjom na tom mjestu događaja pričinila materijalnu štetu te će policija nadležnom državnom odvjetništvu redovitim putem dostaviti kaznenu prijavu", navodi se u policijskom priopćenju.

Pročitano 482 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar