Ispiši ovu stranicu

Razbojništvo u Vođincima

Razbojništvo u Vođincima Arhiva HRV

Sinoć, 23. veljače 2021. godine oko 19,50 sati u prodavaonici u ulici J.J. Strossmayera u Vođincima nepoznati muškarac je uz prijetnju i silu počinio razbojništvo nad 26-godišnjom djelatnicom, no nakon što je odbila dati mu novac, razbojnik ju je napao zadavši joj nekoliko udaraca u predjelu glave te pobjegao ne otuđivši ništa – stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

 

Uposlenica je lakše tjelesno ozlijeđena, a policija intenzivno traga za razbojnikom.

U vremenu od 21. do 23. veljače 2021. godine je nepoznati počinitelj pokušao provaliti u montažnu limenu vikendicu koja se nalazi u ulici Nova Brana u Vinkovcima kojom prilikom su oštećena ulazna vrata vikendice, dok ništa drugo nije otuđeno.

Vlasnica, 66-godišnja Vinkovčanka, je oštećena za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa u pokušaju i intenzivno se radi na utvrđivanju svih okolnosti ove provale.

Također, u priopćenju navode kako je u noći 22./23. veljače 2021. godine provaljeno u obiteljsku kuću/salaš koja se nalazi u ulici Kralja Zvonimira između Vinkovaca i Nuštra te je otuđeno više suhomesnatih proizvoda i nekoliko raznovrsnih ručnih alatki. Vlasnik, 71. godišnji Vinkovčanin, oštećen je za iznos od oko deset tisuća kuna.

Policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa iz članka 229. st.1 KZ-a RH-e i intenzivno se radi na utvrđivanju svih okolnosti ove provale.

Pročitano 426 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI