Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58

Uz pomoć policijskog psa, kod Vinkovčanina pronađena veća količina droge i streljiva

  • Petak, Velj 05 2021
  • Piše: 
Ilustracija Ilustracija

PU vukovarsko-srijemska je izvijestila kako su u srijedu 3. veljače oko 23 sata u Vinkovcima, u ulici Privlačka, policijski službenici u osobnom automobilu vinkovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnji hrvatski državljanin pronašli i zaplijenili ukupno 2,13 grama opojne droge „speed“ te 2,06 grama marihuane.

Daljnjim utvrđivanjem slučaja i provedenim kriminalističkim istraživanjem, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, izvršena je pretraga doma i drugih prostorija u Vinkovcima gdje boravi 52. godišnjak,  te je pronađeno 230,73 grama amfetaminskog tipa „speeda“, potom 4,14 grama marihuane i 100 komada tableta opojne droge „ecstasy“, a u pretraženom automobilu policija je pronašla i 0,15 grama marihuane.

Također su policijski službenici ove Uprave pronašli i 51 komad raznovrsnog streljiva te nekoliko desetaka tisuća kuna koje je povezivo sa počinjenjem kaznenih djela.

U pretrazi obiteljske kuće i automobila  sudjelovao je i službeni policijski pas Roma, koji je i ovaj put bio učinkovit i od velike pomoći policijskim službenicima prilikom otkrivanja i pronalaženja opojnih droga.

Zbog utvrđene sumnje  da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabava oružja i eksplozivnih tvari, 52- godišnjak iz Vinkovaca je uz kaznenu prijavu 04.veljače 2021.u 23 sata predan policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Pročitano 577 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase