Ispiši ovu stranicu

VSŽ: Preminule su četiri osobe, 58 novopozitivnih na koronu

VSŽ: Preminule su četiri osobe, 58 novopozitivnih na koronu Foto: Arhiv HRV-a

U našoj županiji prema podatcima pristiglim jutros do 8 sati, u posljednja je 24 sata zabilježeno 58 novopozitivnih osoba na COVID-19, od čega je 53 pozitivnih na PCR testiranju, a pet na brzom antigenskom testu. Riječ je o 18 osoba iz Vinkovaca, 10 iz Vukovara, šest iz Ivankova, četiri iz Slakovaca, tri iz Županje, po dvije iz Jarmine, Nijemaca i Otoka, te po jednoj iz Babine Grede, Borova, Bršadina, Ilače, Iloka, Nuštra, Starih Jankovaca, Starih Mikanovaca, Šiškovaca, Tovarnika i Vođinaca. Preminule su četiri osobe, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Od početka epidemije na našem je području evidentirano 7356 oboljelih od COVIDA-19, od kojih je 6721 ozdravilo, a ukupno je preminulo 137 osoba.

Trenutno je u županiji 91 pacijent hospitaliziran zbog korone.

U protekla 24 sata testirano je 190 osoba, a ukupno ih je do sada testiranih 32079.

U samoizolaciji na području županije je 1841 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u našoj je županiji pozitivno i 49 radnika iz sustava zdravstva (devet liječnika, 25 medicinskih sestara/tehničara, šest drugih zdravstvenih radnika i devet nezdravstvenih radnika).

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 14 radnika (tri liječnika, sedam medicinskih sestara/tehničara, dva druga zdravstvena radnika i dva nezdravstvena radnika).

Iz sustava obrazovanja oboljelo je 17 nastavnika i 26 učenika, a u samoizolaciji je 25 nastavnika i 321 učenik.

 

Pročitano 472 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar