Ispiši ovu stranicu

Preminule su dvije osobe zaražene koronom, na našem području 82 novopozitivnih

Preminule su dvije osobe zaražene koronom, na našem području 82 novopozitivnih Foto: Arhiv HRV-a

Prema podatcima pristiglima jutros do 8 sati, u našoj su županiji preminule dvije osobe zaražene korona virusom, a novooboljelih je 82.

Najviše pozitivnih je u Vinkovcima – 19, slijedi Vukovar s 12 i Županja sa šest. Korona je evidentirana i u Andrijaševacima, Ivankovu, Jarmini, Komletincima, Starim Jankovcima, Cerni, Gradištu, Gunji, Privlaci, Soljanima, Babinoj Gredi, Donjem Novom Selu, Drenovcima, Mikluševcima, Nijemacima, Nuštru, Oroliku, Otoku, Posavskim Podgajacima, Rokovcima, Slakovacima, Sotinu, Strošincima, Šiškovcima, Štitaru, Trpinji i Vođincima.

Na našem je području od početka epidemije preminulo 69 osoba zaraženih korona virusom, oboljelo ih je ukupno 4286, a ozdravilo 3692.  Trenutno je u županiji zbog COVID-19 bolesti hospitaliziran 61 pacijent. U protekla 24 sata testirano je 306 osoba, a ukupan broj dosad testiranih iznosi 24068.

U samoizolaciji je 1241 osoba, od toga više od pola, 672, su učenici.

Pozitivno je 47 radnika iz sustava zdravstva, a u samoizolaciji ih je 23. Iz sustava obrazovanja evidentirano je 50 oboljelih nastavnika i 44 učenika, a u samoizolaciji se nalazi i 48 nastavnika.

Pročitano 496 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar