Ispiši ovu stranicu

Nakon Marijana Pavličeka zarazu koronavirusom potvrdila i Ivana Mujkić, oglasio se i gradonačelnik Ivan Penava

Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika Vukovara Arhiva HRV

Nakon informacije da je virusom Covid-19 zaražen zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček i zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić potvrdila je na svome Facebook profilu zarazu koronavirusom.

-Dragi prijatelji, upravo je stigao nalaz koji potvrđuje da sam pozitivna na COVID-19. Naime, prve simptome osjetila sam u petak poslijepodne i od tada se nalazim u samoizolaciji. S obzirom da je bio vikend, svojoj liječnici sam se javila u ponedjeljak ujutro, a za testiranje sam naručena tek u utorak. Nalaz koji je potvrdio moje sumnje stigao je danas no kao sto sam već napomenula u samoizolaciji sam već punih 5 dana koliko je prošlo od prvih simptoma. Fizički se osjećam dobro i osim blage glavobolje i gubitka osjeta mirisa i okusa nemam drugih simptoma. Pazite na sebe i na svoje bližnje i budite odgovorni – napisala je Mujkić.

PENAVA I BLISKI KONTAKTI U ČETVRTAK NA TESTIRANJU

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava potvrdio je za HRV kako su njegovi zamjenici Marijan Pavliček i Ivana Mujkić pozitivni na virus SARS-CoV-2 i nalaze se u samoizolaciji.

- Čekamo upute epidemiologa. Određeni broj ljudi koji su bili u neposrednom kontaktu s Mujkić i Pavličekom, među kojima sam i ja, otići ćemo u četvrtak na testiranje. U međuvremenu se pridržavamo mjera samoizolacije - rekao je Penava, dodajući kako je doznavši ovu vijest, današnji cijeli dan proveo u samoizolaciji.

Dodao je kako će nakon obavljenoga testiranja nalaz pričekati u samoizolaciji te ovisno od rezultata nalaza postupiti u skladu s preporukama epidemiologa.

Pročitano 945 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI