Ispiši ovu stranicu

Novopozitivnih u našoj županiji 17, preminula jedna osoba, 918 ih je u samoizolaciji

Novopozitivnih u našoj županiji 17, preminula jedna osoba, 918 ih je u samoizolaciji Foto: Arhiv HRV-a

U našoj županiji, prema podatcima pristiglima jutros do 8 sati, 17 je novopozitivnih na COVID-19, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Riječ je o četiri osobe u Vinkovacima, dvije u Tompojevacima te po jednoj u Ćelijama, Andrijaševcima, Novim Mikanovcima, Vođincima, Županji, Bošnjacima, Bokšiću, Vukovaru i  Berku kao i o dvije osobe s boravkom uizvan naše župnije. Preminula je jedna osoba. 

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 1090, od kojih se 908 oporavilo, a preminulo njih 19. 

Trenutno je hospitalizirana 21 osoba.  U protekla 24 sata testirano ih je 28, a ukupan broj do sada testiranih iznosi 13328.

U samoizolaciji ih je 918.   

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u našoj je županiji pozitivno 18 radnika u sustavu zdravstva (četiri liječnika, 11 medicinskih sestara/tehničara, dva druga zdravstvena radnika i jedan nezdravstveni radnik). U samoizolaciji iz sustava zdravstva su 43 radnika (tri liječnika, 30 medicinskih sestara/tehničara, šest drugih zdravstvenih radnika i četiri nezdravstvena radnika).

Iz Stožera su priopćili i da, počevši od danas, COVID-19 ambulanta Doma zdravlja Vinkovci radi svaki dan u tjednu, od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 15 sati.   

 

Pročitano 466 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar