Ispiši ovu stranicu

Penava će predložiti financiranje radnih bilježnica osnovnoškolcima za ovu i iduću školsku godinu

Penava će predložiti financiranje radnih bilježnica osnovnoškolcima za ovu i iduću školsku godinu Foto: Arhiv HRV-a

 

Za srijedu 9.rujna 2020. najavljeno je održavanje sjednice Gradskoga vijeća Vukovara na kojoj će glavna točka biti izglasavanje proračuna za iduću 2021. godinu. Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava na konferenciji za medije izvijestio je javnost kako će gradskim vijećnicima predložiti jednu novu stavku u proračunu odnosno financiranje radnih bilježnica za učenike osnovnih škola u Vukovaru, a dodatno će predložiti i da se kod izglasavanja rebalansa gradskoga proračuna za 2020. godinu u studenome, izglasa refundiranje roditeljima učenika osnovnih škola sredstava koja su izdvojili za radne bilježnice u ovoj školskoj godini.

Koji će iznos biti refundiran odlučit će u gradskome Upravnome odjelu za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo, pojasnio je Penava.

- Ovo je novost za građane i dobra vijest za obitelji koje imaju djecu u osnovnim školama. Siguran sam da će gradski vijećnici podržati ovaj prijedlog i da ćemo na taj način dodatno olakšati školovanje našim osnovnoškolcima – istaknuo je Penava. 

Pročitano 842 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar