Ispiši ovu stranicu

19-godišnjak iz Vinkovaca teško ozlijeđen motornom pilom

Ilustracija Ilustracija Arhiva HRV

Iz PU vukovarsko-srijemske javljaju kako je oko 17 sati 24. kolovoza u šumi „Boljavina“ prilikom rezanja ogrjevnog drva motornom pilom, 19-godišnjak iz Vinkovaca, koji je bio zadužen za skupljanje izrezanih metrica, teško ozlijeđen motornom pilom.

Naime, 19-godišnjak se suprotno pravilima sigurnosnog postupanja tijekom rezanja kretao s lijeve strane i desnom rukom naletio na lanac motorne pile u pogonu. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u OŽB Vinkovci. O događaju slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Oko 20,40 sati 25. kolovoza u ulici Vijenac Ruđera Boškovića u Vukovaru nekoliko osoba je tjelesno napalo 39-godišnjaka i 26-godišnjaka iz Vukovara zadavši im više udaraca po glavi i tijelu. Zatražili su liječničku pomoć u NMB Vukovar gdje su im utvrđene lake tjelesne ozljede.

Jučer, 26. kolovoza u večernjim satima pronađen je i uhićen 25-godišnjak iz Vukovara koji se dovodi u vezu s tim djelom, dok se za ostalima još traga. Uz optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 25-godišnjak je danas, 27. kolovoza priveden na Općinski sud u Vukovaru.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Naime, 26. kolovoza u 4,50 sati u ulici Franje Tuđmana u Vukovaru policijski službenici uočili su dvije osobe kako akrilnim lakom u spreju ispisuju grafite, a koje su se potom dale u bijeg. Osobe su odmah uhvaćene i privedene u policijsku postaju. U prisutnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Vukovar, 17-godišnjak i 16-godišnjak su uhićeni zbog sumnje da su tijekom ranih jutarnjih sati 26. kolovoza na više lokacija u Vukovaru ispisali grafite neprimjerenog sadržaja, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

Danas, 27. kolovoza, dvojica maloljetnika su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave. Protiv 16-godišnjaka slijedi i optužni prijedlog jer je prilikom postupanja u policijskoj postaji vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

U vremenu od 8. do 23. kolovoza iz nezaključane garaže obiteljske kuće 35-godišnjaka u Vinkovačkoj ulici u Jarmini otuđen je motocikl „Tomos“, vlasništvo 29-godišnjaka iz Tordinaca.

U vremenu od 24. do 26. kolovoza otuđeno je pogonsko gorivo i tri akumulatora s bagera i traktora parkiranih na radilištu u Ulici 14. travnja u Ivankovu.

Slijede kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

Pročitano 758 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI