Ispiši ovu stranicu

Podijelile preko 600 maski, a i dalje ih šivaju

Podijelile preko 600 maski, a i dalje ih šivaju Izvor: UDŽVU

Od samoga početka korona krize pa sve do danas, u Udruzi žena Vukovar šivaju pamučne zaštitne maske za naše starije sugrađane, ali i sve ljude u potrebi koji im se jave.

- Našim starijim volonterkama koje šivaju maske osigurale smo svu potrebnu opremu za provedbu ove inicijative. One svih ovih mjeseci na ovom projektu rade svojim domovima kako ne bi izlagale opasnosti svoje zdravlje i sigurnost. Do sada smo u ovu namjenu iskoristile preko 30 metara pamučnoga materijala, a "od vrata do vrata" smo, kako djelatnice udruge, tako i naši volonteri, podijelili preko 600 maski – istaknula je Dejana Jasenovčanin iz udruge.

U međuvremenu su pet zaposlenica ove udruge prošle i osnovni tečaj šivanja na šivaćim strojevima koje su nabavile kako bi što kvalitetnije mogle odgovoriti na potrebe ljudi u ovoj kriznoj situaciji.

- Zahvalnost, sreća i osmijeh na licu naših sugrađana i sugrađanki najveći su nam pokazatelj i rezultat našega rada. Zadovoljstvo drugih, njihov osjećaj pripadnosti i zahvale naš su najveći pokretač za svaku novu inicijativu ili podršku – naglašava Jasenovčanin.

Iz Udruge žena Vukovar pozivaju sve koji su u potrebi za pamučnim maskama da ih kontaktiraju na broj telefona 032/421-191 ili osobno dođu na adresu udruge, Brune Bušića 74 u Borovu Naselju.     

Pročitano 599 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar