Ispiši ovu stranicu

Predstavljen projekt 'Zaželi bolji život u Općini Šodolovci'

U prostorijama doma Općine Šodolovci, na prigodnoj svečanosti predstavljen je projekt 'Zaželi bolji život u Općini Šodolovci' i potpisan ugovor s dvadeset žena koje će u ovoj općini skrbiti o starijim i osobama u nepovoljnom položaju.

- Ovaj projekt donosi poboljšanje života u našu općinu što se tiče starijih i nemoćnih ljudi. Za sada imamo oko 90 korisnika a kroz projekt smo zaposlili 20 žena koje će se brinuti o ljudima u potrebi, rekao je zamjenik načelnika Općine Šodolovci koji vrši dužnost načelnika Dragan Zorić.

Vrijednost ovog projekta je 3.600.000,00 kuna a u potpunosti je financiran iz fondova europske unije. Sve žene koje su ispunile uvjete biti će zaposlene slijedeće dvije godine.

- Ukupno vrijeme provedbe ovog projekta je 30 mjeseci a zaposlili smo 20 žena koje će biti zaposlene slijedeće dvije godine. Plan je bio zaposliti  žene iz skupine starijih od 50 godina koje se nalaze u kategoriji teže zapošljivih osoba ali kroz natječaj nismo dobili dovoljan broj takvih prijava pa su skoro svi koji su se javili i zaposleni bez obzira na dob, zaključio je Zorić.

Pročitano 1068 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI