Ispiši ovu stranicu

Projekcijom dokumentarca o Beatlesima započinje projekt Sail-In Cinema

Waterbus Vukovar Waterbus Vukovar Danubiumtours

Projekcijom dokumentarnog filma 'The Beatles'  na Waterbusu Vukovar večeras u 21h započinje projekt plovidbenog kina Sail-in cinema on Danube. Riječ je o jedinstvenom sadržaju koji obogaćuje turističku ponudu grada i jedino je takvo kino u Hrvatskoj.

- Svi posjetitelji imati će priliku iskustit jedinstveni događaj gledanja filma dok brod plovi Dunavom. Planirane su projekcije svakog petka i subote tokom slijedeća tri mjeseca. Petkom ćemo prikazivati dokumentarne filmove, a započinjemo današnjom projekcijom filma o Beatlesima, dok će subotom biti prikazani igrani filmovi, a prvi od njih biti će južnokorejski film Parazit, koji je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara osvoji četiri zlatna kipića, rekla je organizatorica ovog događaja Zrinka Šesto.

Svi zainteresirani imati će priliku doživjeti jedinstveni ugođaj gledanja filma dok brod plovi dunavom. U sklopu projekta Vukovarci i njihovi gosti moći će vidjeti 20-ak projekcija zaključno sa 22. kolovoza kada je planirano prikazivanje igranog filama 'Iz ništavila'.  

Pročitano 885 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI