Ispiši ovu stranicu

Teška prometna nesreća na Lušcu

Cesta je jutros ponovno puštena u promet Cesta je jutros ponovno puštena u promet Foto: Privatni album

Jučer iza 18 sati na vukovarskoj obilaznici za teretna vozila odnosno dijelu o županijske ceste Bogdanovci-Vukovar dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva teretna vozila stranih registracijskih oznaka.

Provedenim očevidom utvrđeno je kako 40-godišnji slovenski vozač skupa vozila odnosno teretnoga vozila s pridodanom poluprikolicom, prilikom prolaska kroz zavoj nije prilagodio brzinu kretanja vozila mokrom kolniku i jakoj kiši i stoga izgubio nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjom desnom stranom teretnog automobila udario u prednju lijevu stranu teretnog automobila s poluprikolicom srbijanskih registracijskih oznaka.

Obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozača. Obojica vozača prevezena su u vukovarsku bolnicu gdje su im konstatirane teže tjelesne ozljede.

Cesta je jutros u 6,10 sati puštena u promet. Iz PU vukovarsko-srijemske priopćili su da protiv slovenskog državljanina slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Pročitano 831 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar