Ispiši ovu stranicu

Obavijest o radnom vremenu upravnih tijela i službi Vukovarsko-srijemske županije za rad sa strankama

Dana 07. svibnja 2020.godine usvojena je Odluka o stavljanju van snage Odluke Vlade Republike Hrvatske o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 (u daljnjem tekstu: koronavirus), na Odluku o mjerama Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije za sprječavanje širenja virusa COVID-19 od 17. ožujka 2020. godine.

Obzirom na pad broja oboljelih osoba i ukidanje mjera nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske uslijed koronavirusa, od ponedjeljka 12. svibnja 2020. godine upravna tijela Vukovarsko-srijemske županije imati će radno vrijeme od 7:30 do 15:30 sati, i obavljati će neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješit bez prisutnosti iste (kontakt podaci upravnih odjela i službi nalaze se web stranici Vukovarsko-srijemske županije).

Kako bismo osigurali uspješno sprječavanje širenja bolesti, a u svezi s gore navedenim, potrebno je pridržavati se preporučenih epidemioloških mjera: prije ulaska u službene prostorije Vukovarsko-srijemske županije sve stranke bit će upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke i mjerenje tjelesne temperature te će se propuštati sukladno uputama ovlaštene osobe na ulazu, kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima.

Molimo sve stanovnike da se pridržavaju navedenog.

Pročitano 896 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI