Ispiši ovu stranicu

U Osijeku jedna novooboljela osoba

Goran Ivanović, načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije. Goran Ivanović, načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije. OBŽ

Tijekom posljednja 24 sata na području Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 49 uzoraka, a jedna je osoba pozitivna.

Do sada je bila u samoizolaciji i kontakt je ranije oboljele osobe. Osječko-baranjska županija od početka epidemije bilježi 116 oboljelih osoba.

U KBC Osijek dvostrukim negativnim testom potvrđeno je kako je još 5 osoba izliječeno od koronavirusa što daje ukupni zbroj od 65 izliječenih osoba.

I dalje se 17 pacijenata nalazi u KBC-u, njihovo je stane dobro i u respiracijskom centru nema pacijenata.

U Našicama je i dalje jedna osoba na kućnom liječenju, a u Općoj županijskoj bolnici Našice nema pacijenata oboljelih od koronavirusa.

U samoizolaciji se nalazi 85 osoba, a jedna je nova osoba stavljena u samoizolaciju.

Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je dvije sumnje na kršenje samoizolacije koje su se pokazale netočnima, a samoinicijativno su obišli 21 osobu i sve su poštivale propisane mjere samoizolacije, objavio je Goran Ivanović, načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

Pročitano 716 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun