Ispiši ovu stranicu

Donijela Vukovaru titulu prve pratilje Miss Supranational Hrvatske 2019.

Osvojila niz titula na natjecanjima ljepote Osvojila niz titula na natjecanjima ljepote Foto: Marija Molnar

Zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić primila je u svome uredu prvu pratilju Miss Supranational Hrvatske 2019., Paulu Čaić, našu sugrađanku koja se ove godine okitila i titulom Miss Slavonije i Baranje. Tri godine ranije Čaić je ponijela i titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske kao i onu Miss simpatičnosti.

Čestitavši joj na uspjehu ne samo na dosadašnjim natjecanjima ljepote nego i na uspješnom studiranju na Pravnome fakultetu u Osijeku, Mujkić je naglasila i Paulino dugogodišnje plesanje u Mažoretkinjama Grada Vukovara.

- Znam Paulu gotovo cijeli njezin život od trenutka kada se sa šest godina pridružila mažoretkinjama. Uvijek je bila divno i pristojno dijete koje je izraslo u prekrasnu djevojku,  koja danas ovim uspjesima na natjecanjima ljepote promovira naš grad – istaknula je Mujkić.

Paula Čaić uspješno spaja studij te posao modela i manekenke. Kaže da je iznimno zadovoljna uspjehom na posljednjem natjecanju jer je uložila puno truda i odricanja.

- Moje obveze vezano uz ovu titulu još nisu završene odnosno trebam je što ponosnije nositi. Puno mi znači uspjeh na natjecanju za Miss Supranational Hrvatske 2019. koje je održano u Vodicama i na kojemu je sudjelovalo 20 djevojaka iz cijele Hrvatske i iznimno sam ponosna. Sve u svemu natjecanje je bilo jedno predivno iskustvo, a i stekla sam i puno novih prijatelja – rekla je Čaić.

 

 

 

 

Pročitano 1668 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar