Ispiši ovu stranicu

Počinju izleti umirovljenika u Bizovačke toplice

Na izlet mogu vukovarski umirovljenici stariji od 60 godina Na izlet mogu vukovarski umirovljenici stariji od 60 godina Milan Paun

Svakoga utorka počam od 9. srpnja pa sve do 3. rujna oko 200 umirovljenika putovat će organizirano na jednodnevne izlete u Bizovačke toplice, rečeno je na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj vijećnici u Vukovaru.

Gradonačelnik Ivan Penava rekao je da Grad Vukovar organizira i sufinancira ove izlete već četiri godine na način da umirovljenici plaćaju 10 kuna, a Grad Vukovar iznos do pune cijene od 34 kune.

-         Izdvajanjem sredstava iz proračuna za ovu namjenu Grad Vukovar želi naglasiti kako posebnu pozornost posvećuje sugrađanima treće životne dobi te im time nastoji poboljšati kvalitetu njihova života u vidu zajedničkog druženja – izjavio je Penava.

Zainteresirani umirovljenici stariji do 60 godina trebaju se javiti u Hrvatsku Udrugu umirovljenika i invalida rada Grada Vukovar te predočiti dokaz o mirovini i prebivalištu u Vukovaru, rekao je predsjednik udruge Andrija Biro.

Pročitano 661 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun