Ispiši ovu stranicu

Prijave za 4.Vukovar tennis camp u tijeku

S prošlogodišnjega kampa S prošlogodišnjega kampa Foto: Arhiv HRV-a

I ove godine, braća Denis i Dino Ilečić te Lisa Skeppstedt iz Švedske,  u suradnji sa Zakladom Marin Čilić i Tenis klubom Borovo naselje,  organiziraju besplatni petodnevni teniski kamp za djecu.

Radi se o, sada već, tradicionalnom sportskom događaju u Vukovaru u kojemu profesionalni treneri rade s djecom između 8 i 15 godina. Tijekom kampa za djecu su osigurani teniski reketi. Ove godine, četvrti po redu kamp održava se od 23. do 27.srpnja, svakoga dana od 8 do 12 sati na terenima TK Borovo Naselje.

Prijave za sudjelovanjem otvorene su do 15.srpnja 2019. godine, a zainteresiranu djecu mogu prijaviti roditelji odnosno zakonski skrbnici putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  Više informacija dostupno je i na facebook stranici Vukovar Tennis Camp.

Braća Ilečić porijeklom su iz Vukovara i dugogodišnji su treneri i profesionalni djelatnici u tenisu. Kroz njihove kampove u Vukovaru prošlo je nekoliko stotina djece, a iz godine u godinu kamp bilježi sve veći broj prijavljenih.  

Pročitano 901 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar