Ispiši ovu stranicu

Vlasniku u Gradištu ukrali šest prasića

Ilustracija Ilustracija Foto: arhiv HRV-a

Tijekom protekloga vikenda Policijska uprava vukovarsko-srijemska evidentirala je nekoliko kaznenih djela na našem području.

Nepoznati je počinitelj razbio staklo pokraj ulaznih vrata u prostorije političke strane u Vinkovcima. Iz pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću 55-godišnjaka u Gradištu otuđeno je šest prasadi, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U šumskom predjelu Trizlovi Rastovo kod Gunje posječena su i otuđena 22 stabla graba, hrasta i klena, u vlasništvu Hrvatskih šuma. Materijalna šteta procijenjuje se na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nepoznati je počinitelj odgurao i bacio u rijeku Vuku agregat s polja u Marincima. Vlasniku 66-godišnjaku iz Nuštra, pričinjena je šteta u iznosu nekoliko desetaka tisuća kuna.

Zabilježena su i četiri pronalaska te dvije dragovoljne predaje minsko-eksplozivnih tvari. U Vukovaru su djelatnici građevinske tvrtke iz Vinkovaca, radnim strojem iskopali topovsko zrno TFG 150 MM, a u Otoku su na tri oranice, za vrijeme obavljanja poljoprivrednih radova, pronađene dvije minobacačke mine 82 MM i trenutna mina TFG 100 MM.

 

Pročitano 692 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar