Ispiši ovu stranicu

"Rusija naših snova" u Vukovaru

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rusiju je krenula iz Vukovara Hrvatska nogometna reprezentacija u Rusiju je krenula iz Vukovara Foto: Marija Molnar

U Hrvatskome domu u Vukovaru održana je promocija knjige Zlatka Dalića,  Rusija naših snova, a koja govori o uspjehu hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji prošle godine.

-Mi smo iz Vukovara i otišli na svjetsko prvenstvo i vratili se skoro kao prvaci koji su oduševili cijeli svijet. Ova je knjiga poklon svima koji su za nas najvijali da se podsjete svih onih lijepih trenutaka tijekom prošloga ljeta kada je cijeli hrvatski narod živio za našu nogometnu rezprezentaciju. Bilo je puno emocija, radost i veselja, a ova je knjiga i nastala da se to vrijeme ne zaboravi – rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

O knjizi su uz njega govorili i trener Miroslav Ćiro Blažević te glavni urednik Sportskih novosti  Mario Zorko, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i novinar Sportskih novosti Dražen Antolić, ekipa ljudi koja je pomogla da se ova knjiga objavi. 

Promocija je održana u okviru otvorenja festivala Svi zaJEDNO – HRVATSKO NAJ. 

Pročitano 763 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar