Ispiši ovu stranicu

U loku održana sjednica ŽO HDZ-a VSŽ

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora Gordan Jandroković Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora Gordan Jandroković Foto:HRV

U Iloku je jučer održana  sjednica Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije. Tema sjednice bila je priprema za EU izbore, ali i potpora kandidatima s liste HDZ-HSLS za nedjeljne prijevremene izbore za Gradsko vijeće Iloka.

Sjednici je nazočio i predsjednik Sabora i glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice Gordan Jandroković.
-Došao sam u županiju u kojoj HDZ uvijek ostvaruje odlične rezultate i uvjeren sam da će i na europskim izborima ti rezultati biti izvrsni. Također sam došao dati potporu  našoj kandidacijskoj listi HDZ-HSLS za predstojeće prijevremene izbore za Gradsko vijeće Iloka. Očekujemo i tu jako dobar rezultat jer na listi imamo dosta mladih ljudi koji žele ostati živjeti i raditi u Iloku, graditi ga i učiniti boljim, a mi im u tome dajemo potporu - rekao je Jandroković.

Na pitanje novinara je li vladajuća koalicija na razini države stabilna s obzirom na posljednje istupe predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, Jandroković je odgovorio potvrdno preciziravši kako će takvo stanje ostati do idućih redovitih parlamentarnih izbora.

Pročitano 869 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić