Ispiši ovu stranicu

Održana 5.večer pijeteta i sjećanja na žrtvu Vukovara

Nastupila brojna imena hrvatske domoljubne glazbe Nastupila brojna imena hrvatske domoljubne glazbe Foto: Marija Molnar

U organizaciji Nacionalnog sindikata policije u Hrvatskome domu održana je 5.večer pijeteta i sjećanja na žrtvu Vukovara. U bogatom kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su glumci HNK Osijek, Najbolji hrvatski tamburaši, Radojka Šverko Hrvoje Hegedušić, Dražen Žanko i dr., a program je vodila novinarka Hrvatskoga radija Vukovar Jasenka Vrdoljak.

-Velika mi je čast što sam već petu godinu dio ovog programa, svi večerašnji izvođači došli su odati počast Vukovaru, drago im je ovdje doći i duboko smo im zahvalni – rekao je Vladimir Andrić, redatelj programa i glumac vinkovačkog kazališta Joza Ivakić.

Dario Žepina, zamjenik predsjednika Nacionalnog sindikata policije naglasio je da ovaj sindikat ima sjedište u Vukovaru i kako su i na taj način željeli odati počast Vukovaru.

-Poznata je uloga policije u obrani Vukovara, žrtva koju su podnijeli policijski službenici u obrani ovoga grada kao i činjenica da su mnogi položili svoje živote na oltar domovine. Želimo da ova večer pijeteta i sjećanja na žrtvu Vukovara postane tradicionalna i da se svake godine sjetimo žrtve koju je policija podnijela u obrani grada heroja – istaknuo je Žepina.

Predvecernji spomen policija

Pročitano 970 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar