Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100

Pavliček primio članove HKK Vukovar

  • Subota, Ožu 11 2017
  • Piše: 
HKK Vukovar HKK Vukovar FOTO: Vedran Vuleta

HKK Vukovar domaćin je poluzavršnice prvenstva Hrvatske za juniore koje se održava od 09. – 12. ožujka u dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića Vukovar, a tim povodom zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović primili su u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara  članove HKK Vukovar.

Pavliček je rekao kako mu je drago što se poluzavršnica prvenstva Hrvatske za juniore održava u Vukovaru, a čestitao je upravi kluba, trenerima i igračima na ostvarenom rezultatu. Naime, juniorska ekipa HKK Vukovar pobjednik je 2. Hrvatske košarkaške lige istok s 14 pobjeda u 14 utakmica.

4,6 milijuna kuna za sport

- To je samo pokazatelj da ovaj klub kvalitetno radi. Inače, Grad Vukovar iz proračunskih sredstava za sport, svake godine pa tako i ove, izdvaja 4,6 milijuna kuna. Na taj način 54 razna sportska kluba dobivaju potporu Grada Vukovara. Drago mi je što se ovdje radi o domaćim klincima, što je i prioritet ove gradske uprave jer želimo razvijati sport u našoj sredini s našom djecom – rekao je Pavliček.

HKK VUKOVAR 1Sanjin Kalaica, trener HKK Vukovar

Trener Sanjin Kalaica zadovoljan je dosadašnjim rezultatima ove mlade ekipe, a o poluzavršnici prvenstva kaže da su upali u najtežu grupu.

- Da smo bili drugi u prvenstvu imali bi danas lakšu grupu, ali u Slavoniji smo pobijedili sve svoje protivnike i to ne bi mijenjali za ništa, a rezultat toga je pehar koji dečki imaju. Kroz 14 utakmica smo pokazali da smo uvjerljivo i zasluženo najbolja ekipa Slavonije. Želim naglasiti da na ovom turniru ne predstavljamo samo HKK Vukovar nego i grad Vukovar i županiju i regiju istok ali i cijelu Slavoniju, zajedno s KK Vrijednosnice Osijek. Jučerašnjom pobjedom regiji Istok smo osigurali dva kluba u završnici natjecanja iduće godine – kazao je Kalaica i dodao kako je klub u seniorskom dijelu prvenstva ostvario rezultat iznad svih očekivanja.

Na samom kraju, prije zajedničkog fotografiranja, Dominik Kajba kapetan ekipe primio je prigodni poklon Grada Vukovara od zamjenika gradonačelnika Marijana Pavličeka. 

Pročitano 2415 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase