Ispiši ovu stranicu

Održan studentski kros

Studentski kros Studentski kros

Povodom obilježavanja dana Vukovarsko-srijemske županije, dana 11.11.2015. Vukovarski veleučilišni sportski savez (VUVESS) organizirao je Studentski kros, koji je održan u Eko-etno centru Adica u Vukovaru..

  Stotinjak studentica i pedesetak studenata sa sva tri stručna studija: fizioterapije, trgovine i uprave natjecalo se u dvije kategorije: studentice (1.650 metara) i studenti (3.000 metara). Ostvareni su sljedeći plasmani:

studentice:                                                     studenti: 

1.Andrea Obrovac (1.god.fiz.) 8,21  min.                 1.Karlo Majtanić (2.god.fiz.)            10,56 min.

2.Laura Koprivnjak (1.god.fiz.)         8,28  min.         2.Denis Kubica  (2.god.fiz.)         11,03 min.

3.Mellisa Maršal (1.god.fiz.)          8,31  min.            3.Stefan Marković  (1.god.fiz.)     11,51 min.

Troje prvoplasiranih studenata i studentica ostvarilo je nastup na državnom prvenstvu u krosu koji će se održati u proljeće 2016. godine u Zagrebu.

Zanimljivo je napomenuti da u muškoj konkurenciji, pobjednik Karlo Majtanić je srušio četiri godine star rekord staze kolege Dine Carevića za skoro cijelu minutu (56 sekundi) te je ovim rezultatom nagovijestio odličan plasman na državnom prvenstvu.

Priznanja u obliku medalja i diploma za osvojena prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji uručili su predsjednik VUVESS-a profesor Dražen Pejić, mag.cin. v.pred. i  profesor Stjepan Jelica, bacc. physioth., mgr. publ. rel., pred.

Pročitano 1754 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI