Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Široki pobjednik Memorijala Blago Zadro

Široki uvjerljiv protiv Osijeka Široki uvjerljiv protiv Osijeka HRV

Nogometaši Širokog Brijega pobjednici su 3. Memorijalnog turnira „Blago Zadro“ igranog u spomen na heroja obrane Vukovara.

Članovi Premijer lige Bosne i Hercegovine nadvisili su u finalu momčad Osijeka rezultatom 3:0, dok su u susretu za treće mjesto igrači Hrvatskog Dragovoljca bili bolji od Vukovara 1991. (5:0). Za najboljeg igrača Memorijala proglašen je Vedran Ješe (Široki), koji je dobio pehar Nikola Živković. Titulu najboljeg vratara ponio je njegov klupski kolega Antonio Soldo, dok su najbolji strijelci Vlado Zadro (Široki) i Tomislav Mrčela (HD), koji su osvojili pehar Domagoj Čović.

Pehar Blago Zadro kapetanu Širokog uručila je Katica Zadro, udovica vukovarskog heroja. Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić na svečanom zatvaranju turnira zahvalio se svim sudionicima koji su svojom nazočnošću odali počast herojima obrane Vukovara, a posebno karizmatičnom zapovjedniku obrane Trpinjske ceste.

Organizatori turnira su Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata i HNK „Borovo“ koji slavi 80. obljetnicu osnutka kluba.

Pročitano 2082 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI