Ispiši ovu stranicu

Enna Vukovar u Doigravanju za prvaka Republike Hrvatske igra s Mladosti

Enna Vukovar - Kaštela Enna Vukovar - Kaštela Foto: Kery

U posljednjem 22. kolu Superlige za odbojkašice Enna Vukovar je u borbenoj i zanimljivoj utakmici izgubila od Kaštele 3:1. Prvi su set dobile gošće 25:20, Enna je dobila drugi set 25:15, u trećem najneizvjesnijem setu bilo je 29:27 za Kaštelu. U četvrtom setu su gošće bile bolje 25:20. Ova utakmica nije imala imperativ pobjede jer je Enna Vukovar u prošloj utakmici osvojila bod kod Mladosti što joj je bilo dovoljno za 4. mjesto koje vodi u doigravanje. Kako je Mladost pobijedila Marinu Kaštelu i prvenstvo završila na prvom mjestu, u polufinalu doigravanja 13. travnja igrat će Mladost – Enna Vukovar. Drugi polufinalni par je Marina Kaštela – Dinamo. 

 - Mislim da smo se malo opustili i tako i ušli u utakmicu da utakmica nije imperativ. Žao mi je što smo izgubili ali kad se okrenemo iza sebe puno smo toga napravili. Da nas je netko pitao da ćemo biti među najbolje četiri ekipe u Hrvatskoj sigurno bi potpisali odmah. Definitivno nakon 10 godina ekipa Vukovara je u 4 najbolje ekipe, mislim da je to jedan dobar rezultat. Nešto neočekivano, nešto što nismo čak ni na početku sezone zacrtali – rekla je trenerica Enne Vukovar Ivana Džamarija.

U polufinalu će igrati s Mladosti od koje su u pretposljednjem kolu izgubile 3:2 i pokazale da mogu parirati – Mi smo igrali prošli vikend s ekipom Mladosti, istine radi, one su bile bez svoje prve tehničarke ali nešto neočekivano, mi smo uzeli bod koji nam je na kraju bio bitan za ulazak u play off. Ekipa Mladosti je definitivno naša najjača ekipa s velikim rosterom tako da mi smo nekako ispunili naš cilj ulaskom u play off ali nećemo ići tamo s bijelom zastavom, dat ćemo sve od sebe – zaključila je Džamarija. U ostalim susretima: Osijek – Rijeka CO 1:3, Dinamo – Split 3:1 , Dubrovnik – Karlovac 2:3, Mladost – Marina Kaštela 3:0. Brda i Veli Vrh igraju u subotu 2. travnja.

Poredak:

1. Mladost 64

2. Marina Kaštela 60

3. Dinamo 44

4. Enna Vukovar 39

5. Rijeka CO 36

6. Kaštela 36

7. Karlovac 27

8. Veli Vrh 23

9. Osijek 22

10. Split 16

11. Brda 15

12. Dubrovnik

U Doigravanje za prvaka Republike Hrvatske plasirale su se prve četiri ekipe: Mladost, Marina Kaštela, Dinamo i Enna Vukovar. Igra se na dvije dobivene utakmice a parovi su Mladost – Enna Vukovar i Marina Kaštela – Dinamo. Pobjednici polufinala igrat će finale za prvaka Hrvatske.

Pročitano 301 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI