Ispiši ovu stranicu

HNK Mitnica u pripremnoj utakmici izgubila od Borinaca

Nogometaši Mitnice započeli su s pripremama za proljetni dio sezone u 1. Županijskoj nogometnoj ligi.

Nakon odlično odrađenog jesenskog djela Mitnica, koja igra svoju prvu sezonu u najvišem razredu županijskog nogometa, nakon prvog tjedna priprema odigrala je prijateljski susret sa ekipom Borinci Jarmina, koja se natječe u višem rangu natjecanja. Utakmica je završila pobjedom Borinaca 2:1.

- To nam je bila prva utakmica nakon tjedan dana priprema protiv ekipe iz višeg ranga. Rezultat ovoga puta nije bio u prvom planu, važnija nam je bila prezentacija na terenu, a moram reći da smo po tom pitanju na kraju ovih 90 minuta bili izuzetno zadovoljni, rekao je predsjednik kluba Antun Karaula.

Do kraja priprema HNK Mitnica u planu ima igrati prijateljske susrete svakog vikenda, a ciljevi za nastavak prvenstva su ostanak u prvoj županijskoj ligi.

- Ciljevi su i dalje isti. Želimo ostati u ligi i ako je moguće približiti se sredini ljestvice. Tijekom zime pojačali smo ekipu s nekoliko novih igrača, nije bilo odlazaka pa očekujemo da ćemo biti puno bolji nego u jesenskom djelu, zaključio je Karaula. Natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi nastavlja se 12. ožujka a Mitnica će u prvoj proljetnoj utakmici ugostiti Mladost iz Vođinaca.

S početkom ovog mjeseca s radom je krenula i škola nogometa HNK Mitnica. Trenutno djeca treniraju u dvorani, a kada vrijeme to bude dopuštalo, prema riječima predsjednika Karaule, treninzi će se održavati na otvorenom. Školu nogomet atrenutno pohađa oko 70-ero djece, a iz kluba su pozvali sve zainteresirane na pridruživanje.

Pročitano 567 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI