Ispiši ovu stranicu

Završene su ljetne pripreme Gimnastičkog kluba Vukovar

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar Foto: GKV

Vukovarske gimnastičarke, članice natjecateljske grupe, bile su vrlo vrijedne ovo ljeto i pripremale su se za natjecanja koja ih očekuju. Ljetne pripreme su bile zahtjevne, trajale su od 2. kolovoza do 5.rujna i ukupno je održano 28 treninga u trajanju od 2 sata. 24 treninga odrađena su dijelom na otvorenom, a dijelom u gimnastičkoj dvorani GK Vukovar. Posljednja 4 treninga održana su u gimnastičkoj dvorani Sokol centra u Osijeku. Treneri su zadovoljni odazivom na pripreme, kao i provedenim aktivnostima. Ljetne pripreme su završile vikendom u Osijeku. 4. i 5.rujna, treniralo se u Sokol centru u Osijeku, u vrhunskim uvjetima gimnastičkog centra. GD Osijek Žito provodi projekt pod nazivom "Priprema, kreni, u Sokol-skreni!" , a GK Vukovar je suradnik na projektu. U subotu 4. rujna članice GKV, sudjelovale su u radionici pod nazivom „Bonton u sportu“ pod vodstvom trenera GD Osijek Žito

Pred natjecateljicama su natjecanja i to vrlo skoro. 18.9. je 1. kolo D, 25.9. 1. kolo C i 26.9. 1. Kolo B programa. Nadamo se da će do početka natjecanja, članice GKV postići željenu formu i biti spremne za natjecanje.

Od ponedjeljka 6.9. treninzi su po starom rasporedu i klub vrši upise novih članova u rekreativne grupe. Treninzi za rekreativne grupe provode se utorkom i petkom: predškolska grupa u 18 h, a školska u 19h. Klub Poziva sve zainteresirane da se jave pozivom na br 091 305 0775, ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve novosti vezane za programe i treninge, kao i link za upis, mogu pronaći na fb stranici Gimnastički klub Vukovar.

Pročitano 401 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI