Ispiši ovu stranicu

Kuglači Vodovoda grada Vukovara i dalje prvi

Kuglači Vodovoda grada Vukovara Kuglači Vodovoda grada Vukovara Foto: Kery

Nova pobjeda kuglača Vodovoda grada Vukovara kojom su zadržali čelnu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. U 3. kolu HKLI – zona Osijek Vukovarci su u gostima pobijedili ekipu Darde rezultatom 6 : 2 ( 3173 – 3077 srušenih čunjeva ). Za ekipu su nastupili Vučković 564, Kljajić 517, Kaman 498, Ivančić 548, Đumić 235, Higl 266 i Gregurević 545 srušenih čunjeva, a pojedinačne poene osvojili su Vučković, Kaman, Ivančić i Gregurević.

Do pobjede vukovarski kuglači došli su nešto lakše no što se moglo očekivati. Od samog početka utakmice kuglači Vodovoda postavili su se pobjednički. Prednost je svakom bačenom kuglom postajala sve veća da bi konačno završila na 96 čunjeva razlike, uz osvojena četiri pojedinačna poena. Vrlo koncentrirana igra rezultirala je samo s 19 promašaja. što je najbolje ostvarenje u svim sezonama kluba. Ponovno je i igra “ u pune “ bila vrlo dobra. Utakmica je, unatoč uvjerljivoj pobjedi, pokazala i određene manjkavosti koje valja u narednom periodu ispraviti.

Slijedeće kolo nosi novo gostovanje kuglačima Vodovoda GV. U Virovitici, na najtežoj kuglani u ligi, igra se protiv zahtjevnijeg protivnika, ekipe HVIDR-e. Nadamo se da će se uz dobru igru nastaviti pobjednički niz vukovarskih kuglača. A do tada treba uživati u pogledu na prvenstvenu ljestvicu.

Pročitano 612 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI