Ispiši ovu stranicu

Zlatna Monika Zovko i srebrne juniorke GK Vukovar

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar Foto: GK Vukovar

Drugi vikend za redom vukovarske gimnastičarke nižu uspjehe. U Slavonskom Brodu na  1. kolu KUPA Hrvatske u B programu, GK Vukovar po prvi puta, od osnivanja kluba,  upućuje  svoje predstavnice u ekipnoj konkurenciji. Povijest kluba, ovaj puta,  ispisale su članice juniorske ekipe: Ella Kalentić, Maja Kell i Ela Vojtkiv. Vrijedne juniorke osvojile su ekipno drugo mjesto i okitile se srebrom. Kod juniorki najbolje plasirana u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Ella, koja je osvojila 4. mjesto, dok je  Maja zauzela 7.  i Ela 8. mjesto.

U kategoriji mlađe juniorke GK Vukovar imao je  u pojedinačnoj konkurenciji jednu predstavnicu Moniku Zovko. Monika je na ovom natjecanju dokazala da je najbolja mlađa juniorka naše regije i da je s razlogom  proglašena  za perspektivnu sportašicu grada Vukovara za 2019. godinu.

Do kraja listopada planirano je još jedno kolo. Pred gimnastičarkama je prilika za plasman na Završnicu KUPA Hrvatske i velika želja da se ta prilika i iskoristi na najbolji mogući način.

Pročitano 727 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI