Ispiši ovu stranicu

Nastup dizača utega u Zagrebu

Nataša Dermiček Nataša Dermiček Foto: Klub dizača utega Vukovar

Nakon sedam mjeseci stanke zbog korona virusa, konačno kreću natjecanja za dizače utega. Članovi kluba dizača utega Vukovar u Zagrebu će u Domu sportova sudjelovati na više natjecanja koja su grupirana zbog vremenskog zaostatka. Odlukom Hrvatskog dizačkog saveza u Zagrebu će se održati Prvenstva Hrvatske za uzraste U13 i U15 u obje spolne konkurencije, kao i Ekipno Prvenstvo Hrvatske i KUP RH u ženskoj konkurenciji.

U proteklih sedam mjeseci, kada nisu bili dozvoljeni treninzi u dvoranama, članovi kluba trenirali su privatno po dvorištima, podrumima, garažama… a kada su epidemiološke mjere popustile, tijekom ljeta trenirali su u Sportskoj dvorani.

Tekuća godina je trebala biti godina najvećih uspjeha kluba, ali nažalost reprezentativna međunarodna natjecanja su otkazana, tako je izostao nastup Nataše Dermiček, Hermane Dermiček, Ane Crnjac i Nikole Todorovića na Prvenstvu svijeta za juniore u Rumunjskoj. Nastup Nataše i Nikole ne Prvenstvu Europe za uzrast U15 u Latviji. Nastup Nataše, Nikole, Hermane i Ane na EP za juniore u Finskoj, a nedavno je stigla vijest o otkazivanju Kupa Europske unije za mlade natjecatelje na Malti, gdje je od šest članova reprezentacije, trebalo u dresu s državnim grbom, nastupiti pet Vukovaraca i to Nataša Dermiček i Nikola Todorović u U15, Emina Kondić i David Todorović u uzrastu U17 i Ana Crnjac u uzrastu U20.

U klubu se okreću budućim natjecanjima i s pravom u Zagrebu očekuju uspješan nastup, nove titule i nove državne rekorde, to je potvrdilo i kontrolno trening natjecanje održano u klubu prije polaska u Zagreb.

Pročitano 562 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI