Ispiši ovu stranicu

Olimpija pobjednik rukometnog turnira

Vumkovar - Olimpija Vumkovar - Olimpija Foto: Kery

Ženski rukometni klub Vukovar organizirao je međunarodni turnir u rukometu na kojemu su uz domaćina nastupile rukometašice Petrovaradina iz Novoga Sada, Đakova i Olimpije iz Osijeka. Pobjednik turnira je Olimpija koja je u finalu pobijedila Petrovaradin 20:13, dok je Vukovar u utakmici za treće mjesto pobijedio Đakovo 19:13. U prvoj utakmici Olimpija je pobijedila Vukovar 29:12 a u drugoj utakmici Petrovaradin – Đakovo 19:15.

- Mogu biti izuzetno zadovoljan ovim turnirom koji smo organizirali, prvi puta je međunarodni. Odigrane su četiri izuzetno kvalitetne utakmice a Vukovar je pobijedio Đakovo 19:13 i to je rezultat napornog rada. Samo napornim radom rezultat mora doći prije ili kasnije. Ovaj trenutak je bio taj koji je Vukovar slavio i zauzeli smo treće mjesto. Za prvo mjesto je odigrana izuzetno kvalitetna utakmica gdje je Olimpija bila uspješnija i pobijedila Petrovaradin 20:13. Bilo nam je zadovoljstvo jer nam je na dodjeli pehara bio pročelnik za šport, kulturu i društvene djelatnosti Dražen Kobašević koji je dodijelio odličja pobjednicima – rekao je predsjednik ŽRK Vukovar Slobodan Božanović.Vukovar Olimpija12

Klub se polako diže iz pepela

Rukometašice Vukovara nastavljaju pripreme za početak prvenstva koje kreće u prvom tjednu ožujka. U planu je odigrati nekoliko prijateljskih utakmica kako bi se vidjelo gdje su rukometašice Vukovara u odnosu na druge klubove. U planu je igrati s jačim ekipama a nastojat će barem jednu utakmicu odigrati u inozemstvu.

Predsjednik ŽRK Vukovar Slobodan Božanović zahvalio se upravama klubova koji su uložili maksimalan trud da ovaj turnir bude kvalitetan, također je zahvalio i sponzorima. – Klub se polako ali sigurno diže iz pepela i trebamo samo biti strpljivi. Pohvale djevojkama na njihovom zalaganju, pohvale našim mlađim djevojkama koje su se našle tu u vidu organizatora. Kompletna ekipa je bila na okupu u Sportskoj dvorani – zaključio je Božanović. 

Pročitano 857 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI