Ispiši ovu stranicu

Gimnastička Božićna priredba

U organizaciji GK Vukovar  u sportskoj dvorani Osnovne škole Dragutina Tadijanovića 17. prosinca održana je Božićna priredba. Sudjelovali su svi članovi rekreativnih i natjecateljskih grupa,  ukupno  oko 130 gimnastičara i gimnastičarki. Bilo je veselo, kako i priliči, kako za gledatelje, tako i za sudionike . Tribine su bile pune gledatelja, a puna je bila i dvorana. Vrijedni gimnastičari i gimnastičarke su brojnoj publici pokazali akrobatsku abecedu na tlu.

Prvo su najmlađi pokazali razna kolutanja: kolute naprijed i nazad, bočna kolutanja koje svi zovu palačinke, kod nešto starijih članova se moglo vidjeti gimnastičke zvijezde, a natjecateljice su pokazale i nešto složenije poput premeta i salta. Na trampolinu je bio prikaz osnovnih skokova: pruženih, grčenih i raznožnih, zatim su prikazana i salta. Na odskočnoj dasci je publika imala priliku vidjeti  grčena, sklonjena i pružena salta sa i bez uzdužnih rotacija. 

Bilo je i veselih plesno-akrobatskih vježbi uz Božićne pjeme, bilo je smjeha, pjesme i veselja. Publika je sve nagradila velikim pljeskom i odobravanjem. Na kraju priredbe su svi sudionici dobili paketiće i kalendare GK Vukovar.Gimnastičarke Vukovara 2

Pročitano 1189 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI