Ispiši ovu stranicu

Odlični rezultati mladih tenisača

Tenisači TK Borovo Naselje Tenisači TK Borovo Naselje

Proteklog vikenda na posljednjem ovosezonskom otvorenom prvenstvu za tenisače do 10 godina organiziranom u Vinkovcima, članovi TK Borovo Naselje-Vukovar ostvarili su odlične rezultate.

Nikola Jelenić ponovno je osvojio HTS-ov turniru do 10 godina. U finalu je rezultatom 2:1 u setovima pobijedio protivnika iz TK Đakovo, Ivana Bobetića i time se popeo na sam vrh regionalne ljestvice s ukupno osvojenih 239 bodova, dok je njegov klupski kolega Marko Čujo osvojio 5. mjesto u zlatnoj skupini.

Na turniru do 10.god nastupio je i najmlađi sudionik Dino Binec Dedić te u zelenoj skupini osvojio četvrto mjesto. U kategoriji do 8 godina četiri natjecatelja iz TK Borovo Naselje okitili su se medaljama, Borna Kuđerski, Ivano Cvitković, Petar Marušić i Lucija Kraljević.

Idućeg vikenda bit će organiziran regionalni masters u Donjem Miholjcu za 16 najbolje rangiranih igrača iz regije, a na istome će se Nikola boriti za odlazak na još jedno državno prvenstvo za dječake do 10 godina koji će se održati krajem rujna.

Pročitano 610 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI