Ispiši ovu stranicu

Enna Vukovar – Rijeka CO 1:3

Enna Vukovar - Rijeka CO Enna Vukovar - Rijeka CO Foto: Kery

Odbojkašice Enne Vukovar izgubile su i u drugom četvrtfinalnom susretu s Rijekom Croatia osiguranje te time završile ovosezonsko natjecanje. Rijeka se pokazala kao jači protivnik u obje utakmice, u Rijeci je bilo 3:0, a u Vukovaru 3:1. Prvi i drugi set dobila je Rijeka 15:25 i 20:25. U trećem setu Enna je napravila mali podvig i digla gledatelje na noge. Naime, Rijeka je vodila 20:24 i jedan poen ih je dijelio od pobjede, no Enna je dobila šest uzastopnih poena i osvojila set 26:24. Dobro su se držale Vukovarke i u četvrtom setu, no Rijeka je pokazala da je ipak jača ekipa i dobila set 20:25.

-Rijeka je zaista bolja ekipa, viša, iskusnija, koja je duže zajedno. Jedino što nisam očekivala takav poraz u Rijeci. Ovo danas je bilo dobro, pokazali smo da možemo i da imamo na što računati sljedeću godinu. Sad idemo na kraću pauzu pa ćemo biti u pogonu do kraja školske godine – rekla je trenerica Enne Vukovar Ivana Đamarija.

 – Rezultatski smo zadovoljni ali svjesni smo da svaka utakmica pruža šansu da napredujemo i danas je bio taj cilj da vidimo što trebamo još doraditi. Dobro je da smo u dva koraka završili utakmicu i sada imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Mladost –izjavio je trener Rijeke CO Leo Barić.

Ovom utakmicom je sezona za odbojkašice Enne Vukovar završena a peto mjesto u Superligi veliki je uspjeh. Doigravanje za prvaka se nastavlja, u polu finale su se plasirale Mladost, Rijeka CO, Kaštela i Olimpik.

Pročitano 680 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI