Ispiši ovu stranicu

Vukovar 1991 – Cibalia 0:0

Vukovar 1991 - Cibalia Vukovar 1991 - Cibalia Foto: Kery

Vukovar 1991 – Cibalia 0:0

U županijskom derbiju Vukovar 1991 i Cibalia odigrali su neriješeno 0:0. Vukovaru će ovaj bod, protiv sigurno najjače ekipe prvenstva, puno značiti u borbi za ostanak ali i kao pokazatelj da mogu igrati i s puno jačim ekipama. Cibalia je tijekom cijele utakmice imala više loptu, stvorila nekoliko prigoda ali nisu uspjeli svladati vratara Đilasa. Imao je i Vukovar svoje prigode koje nije iskoristio, no i s bodom imaju puno razloga za zadovoljstvo –

- Moram čestitati našim igračima, stvarno su pružili u ovoj utakmici maksimum protiv jednom kvalitetnijeg protivnika gdje smo na sve načine parirali, nismo dali protivniku da igra i gdje smo uložili stvarno maksimum napora i mislim da je bod sasvim zaslužen – rekao je trener HNK Vukovar 1991 Željko Mažar.

– Čestitke i jednim i drugim igračima. Teško je napadati na ovom terenu. Malo jesmo bili bolji, ništa pretjerano, domaćin se branio, borio se, odigrao jednu sasvim dobru utakmicu i zaslužili su taj bod – rekao je trener Cibalie Petar Tomić.

U ostalim susretima: Oriolik – Slavija 0:2, Belišće – Sloga NG 4:2, Mladost – Čepin 2:0, Zrinski (J) – Bjelovar 0:1, Vihor – Marsonia 2:0, Slavonija – Koprivnica 1:0, Bedem – Croatia Đakovo -:-.

Pročitano 723 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI