Ispiši ovu stranicu

Enna Vukovar – Brda 3:1

Enna Vukovar - Brda Enna Vukovar - Brda Foto: Kery

Superliga – seniorke

Enna Vukovar – Brda 3:1

U 12., posljednjem kolu druge skupine Superlige odbojkašice Enna Vukovar i Brda odigrale su rezultatski nevažnu utakmicu ali utakmicu s puno naboja u kojoj su obje ekipe igrale maksimalno angažirano.

Slavile su odbojkašice Enne Vukovar 3:1. Prvi set su dobile domaće igračice 25:15. Brda su se vratila u drugom setu kada je bilo 21:25. U trećem setu bilo je puno prigovora gostujućeg sastava na suđenje i set je završio 25:12 za Ennu. U četvrtom se setu igralo izjednačeno no gošće su nastavile s prigovorima na suđenje što je rezultiralo žutim, a kasnije i crvenim kartonom. Set je zasluženo pripao domaćim odbojkašicama 25:19.

 – Mi već dvije godine imamo situaciju da je svaka naša utakmica s Brdima pod velikim nabojem jer smo imali problema dolje, no ne bih sada ulazila u to. Utakmica totalno nebitna, dvije ekipe su se sastale da odigraju utakmicu zato što se mora odigrati ali ona nikome ništa rezultatski nije značila ali svaki put s Brdima je izrazit naboj – rekla je trenerica Enne Vukovar Ivana Đamarija.

Nakon grupne faze natjecanja slijedi doigravanje za prvaka. Enna Vukovar prvu utakmicu četvrtfinala igra s Rijekom u gostima, utakmica se igra u srijedu 13. ožujka 2019., o tome trenerica Đamarija kaže – Rijeka je suparnik u četvrtfinalu, imale smo priliku s njima igrati u polufinalu kupa, po meni je to jedna od boljih ekipa. Kao što sami rezultat njihov govori, čak mislim da su u top dvije ekipe. Jedna izuzetno mlada ekipa koja već godinama stasava zajedno i mislim da će nam biti izuzetno teško pogotovo zato što postoji velika mogućnost da Marijeta Majer zbog poslovnih obveza neće moći prisustvovati ovoj prvoj utakmici u srijedu, a svi dobro znamo koliko nam Marijeta znači – rekla je Ivana Đamarija. Ostali parovi su Kaštela – Osijek, Olimpik – Brda. 

Pročitano 773 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI