Ispiši ovu stranicu

Tijesan poraz kuglača Vodovoda

Gostovanje kuglača Vodovoda grada Vukovara kod ekipe Orahovice završilo je tijesnim porazom 5:3 ( 3050 – 3006 srušenih čunjeva ). Na vrlo zahtjevnoj kuglani za ekipu Vodovoda su nastupili Vučković 550, Higl 489, Gregurević 502, Kaman 470, Horvat 446, Ivančić 27 i Jakša 522, a pojedinačne poene su osvojili Vučković, Gregurević i Jakša.

Gotovo cijela utakmica prošla je u vodstvu Vukovaraca koji su uvjerljivom igrom uzeli tri pojedinačna poena, a prednost domaćina u ukupnom zbroju čunjeva nastala je tek u zadnjih 30 hitaca što im je u konačnici bilo dovoljno za tijesnu pobjedu.

Vukovarski kuglači ove sezone odigrali su dosta ovakvih utakmica koje su na kraju otišle na stranu protivnika. Uz malo sreće i znanja moglo se doći i do pobjede, nova dva boda, a milimetrima je bio udaljen bod. Sada, pri kraju sezone, da se zaključiti da se igra na puno višoj razini nego prve dvije početne sezone. Izostanci igrača iz kojekakvih razloga, čega ekipa nije bila pošteđena i na ovoj utakmici, rezultirali su bitno slabijim kontom bodova no što je sama izvedba, dojam koji su Vukovarci na kuglanama pokazivali.

U slijedećem kolu kuglači Vodovoda igraju zadnju prvenstvenu, domaću utakmicu protiv ekipe Darde. Utakmica je na rasporedu u petak, 15. ožujka u 18 sati na kuglani u sportskoj dvorani.

Pročitano 997 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI