Ispiši ovu stranicu

Remi kuglača

U 15. kolu 3.HKLI – zona Osijek kuglači Vodovoda grada Vukovara odigrali su neriješeno 4 : 4 protiv virovitičke HVIDR-e ( 3132 – 3120 srušenih čunjeva ). Za ekipu Vodovoda su nastupili Higl 545, Vučković 514, Kaman 509, Gregurević 526, Jakša 537, Ivančić 271 i Kljajić 230, a pojedinačne poene osvojili su Vučković i Gregurević.

Vukovarci nisu uspjeli ostvariti četvrtu pobjedu u nizu, a kojoj su bili jako blizu. Cijelu utakmicu kuglači Vodovoda imali su prednost u ukupnom zbroju čunjeva, a stalna borba s dosta neizvjesnosti i preokreta vodila se za treći pojedinačni poen ili barem za pola poena, bez kojega nema pobjede. Gosti su jednostavno iskoristili nešto slabije izdanje domaćih kuglača u odnosu na zadnje nastupe, što im je u konačnici donijelo bod. Kuglačima Vodovoda ostaje spoznaja da su neporaženi četvrtu utakmicu u nizu što je za jednu relativno novu ekipu veliki uspjeh.

Priliku za nastavak pozitivnog niza vukovarski kuglači imaju slijedećeg vikenda kada gostuju kod ekipe Orahovice, a potom u posljednjem domaćem nastupu protiv ekipe Darde u petak, 15. ožujka u 18 sati.

Pročitano 934 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI