Ispiši ovu stranicu

Kuglački Vodovoda nastavljaju s pobjedama

U 14. kolu 3.HKLI – zona Osijek, kuglači Vodovoda grada Vukovara na svojoj kuglani pobijedili su ekipu osječkog Tramvaja rezultatom 7 : 1 ( 3214 – 3067 srušenih čunjeva ). Za ekipu su nastupili: Higl 501, Vučković 576, Ivančić 518, Gregurević 523, Jakša 547 i Kaman 549 srušenih čunjeva, a pojedinačne poene osvojili su Vučković, Ivančić, Gregurević, Jakša i Kaman. Bila je to posebna utakmica koja je započela s minutom šutnje za iznenada preminulog predsjednika skupštine kluba Brune Žuvića. Ovu pobjedu vukovarski kuglači posvetili su svome preminulom predsjedniku. Sama utakmica od početka je, uz vrlo dobru igru Vukovaraca, krenula u jednom smjeru da bi završila sa 147 čunjeva viška.

I ovaj vikend je imao dvostruki program za kuglače Vodovoda. Na parovnom prvenstvu regije Istok, na vrlo zahtjevnoj kuglani u Požegi, nastupio je i par Vodovoda Vučković – Gregurević s 526 + 544 srušena čunja. U konkurenciji 16 najboljih parova, koji su stekli pravo nastupa preko županijskih natjecanja, a i uz nastupe i reprezentativaca iz klubova regije Istok, Vukovarci su zauzeli 11. mjesto. Kraj natjecanja pokazao je neočekivano da je plasman na prvenstvo Hrvatske izmakao za svega 19 dohvatljivih čunjeva.

U slijedećem kolu vukovarskim kuglačima u goste dolazi ekipa virovitičke HVIDR-e. Prilika je to da se uz dobru igru osvoje nova dva boda. Utakmica se igra u petak, 1. ožujka s početkom u 18 sati na kuglani u sportskoj dvorani.

Pročitano 890 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI