Ispiši ovu stranicu

Moslavina – Borovo 35:28

Ekipa Moslavine iz Kutine pobijedila je Borovo rezultatom 35:28. Očekivani je to ishod obzirom da se Borovo prvi puta natječe u ovom rangu i da su mu gotovo svi klubovi nepoznati. Prije početka prvenstva u klubu su naglasili da je cilj pokušati dobiti domaće utakmice a u gostima odigrati što bolje. – Utakmicu u gostima u ovoj ligi nije neko veliko iznenađenje izgubiti, pogotovo protiv ekipa koje su u gornjem dijelu tablice a Moslavina je bivši Premijerligaš i očekivali smo tešku utakmicu. Nas raspored ne mazi jer sljedeća dva kola igramo, prema našim procjenama s najjačim ekipama u ligi i cijela je priča da ta tri kola prođemo sa što manje štete. Tijekom cijele utakmice smo bili u položaju da gubimo, međutim razlika nije bila veća od 3-4 razlike, smanjivali smo i na 2 razlike. Međutim, u drugom dijelu nam se obrana „urušila“ primili smo čak 20 golova ali je točno da smo dali 17 golova što nije loše, pred kraj utakmice smo promašili sedmerac i dali im dvije lopte u ruke za lagane kontre tako da bi realan rezultat bio 4 maksimalno 5 golova razlike za domaćina. Mi smo bili bez Borne Zatezala i to se jako osjetilo. Generalno, mislimo da imamo još jako puno prostora za napredak da se još bolje spremimo i da ostali dio prvenstva dođemo do saznanja da protivnici koji su na papiru puno bolji od nas nisu toliko kvalitetniji da ih ne možemo u nastavku sezone čak i dobiti na domaćem terenu u Borovu – rekao je predsjednik HRK Borovo Ivan Polhert.

Rezultati 2. kola: Maksimir Pastela – Prelog 25:25, Viro Virovitica - Osijek 30:28, KTC – PPD Zagreb 2 34:29, Đakovo – Metalac 23:29, Moslavina – Borovo 35:28, Bjelovar – Ivanić 23:23, Vidovec – Medvešćak 36:33.

Poredak:

  1. KTC 4

  2. Viro Virovitica 4

  3. Moslavina 3

  4. Bjelovar 3

  5. Maksimir Pastela 3

  6. Metalac 2

  7. Osijek 2

  8. Vidovec 2

  9. Borovo 2

  10. Prelog 1

  11. PPD Zagreb 1

  12. Ivanić 1

  13. Đakovo 0

  14. Medveščak ZG 0

U 3. kolu sastaju se: Prelog – Đakovo, Osijek – Maksimir Pastela, Medvešćak ZG – Viro Virovitica, Ivanić – Vidovec, , PPD Zagreb 2 – Bjelovar, Borovo – KTC, Metalac – Moslavina

Pročitano 839 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI