Ispiši ovu stranicu

U tijeku turnir u hokeju na ledu

Na turniru sudjeluje pet ekipa Na turniru sudjeluje pet ekipa Foto: R.Rac

U ovim trenucima na gradskom klizalištu u Vukovaru održava se turnir u hokeju na ledu. Naime, u organizaciji Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vukovara i Kluba hokeja na ledu Komarci u Vukovaru je organiziran turnir u sportu koji i nije toliko svojstven za naše podneblje, međutim, hladnija zima učinila je to da se turniri i ove godine održi.

Hokej-pripreme-1
Pripreme ekipe za ulazak na klizalište

- Na turniru sudjeluje pet ekipa iz Zagreba (dvije ekipe), Koprivnice, Osijeka i Vukovara - rekla je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović, koja je pozdravila hokejaše uz poruku da bolji pobjedi.

Mario Šimunović iz vukovarskog KHL-a Komarci nam je rekao kako je istina da je riječ o pomalo  neuobičajenom oblik sporta u Slavoniji, ali zaljubljenici u hokej na ledu iskoriste makar zimsko razdoblje godine kako bi uživali u ovome sportu.

Hokej-nagrade-1
Turnir je natjecateljskog karaktera

Turnir je natjecateljskog karaktera, a finalna utakmica je najavljena za 17 sati.

Hokej-teren-1
Hokej na ledu nije opasn sport ukoliko se ispravno koristi zaštitna oprema

Stjepan Đurački, član osječkog KHL Kune nam je ispričao kako bez obzira na poneka mišljenja građana, hokej na ledu uopće nije opasan sport ukoliko se igrači pridržavaju određenih pravila i ukoliko ispravno nose zaštitnu opremu. 

Pročitano 2490 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac