Ispiši ovu stranicu

Bliže se kraju radovi u Petrinjskoj ulici

U Petrinjskoj ulici radi se punom parom U Petrinjskoj ulici radi se punom parom Foto: R.Rac

Kroz slijedeća dva tjedna završavaju radovi na pojačanom održavanju Petrinjske ulice u gradskoj četvrti Borovo naselje. Vukovarski dogradonačelnik Marijan Pavliček sa suradnicima, tim je povodom obišao radove. 

Grad Vukovar nastavlja s ulaganjima u komunalnu infrastrukturu. Plan je u 2016. sanirati i obnoviti približno 25 ulica za što će biti izdvojeno približno 15 milijuna kuna. Jedno od brojnih gradilišta nalazi se u Petrinjskoj ulici u Borovo naselju.

 – U tijeku su radovi na sanaciji ceste od 400 metara u vrijednosti 640 tisuća kuna. Radove izvodi osječka tvrtka Gradnja d.o.o, a radovi na sanaciji mogli bi završiti kroz dva tjedna. Kao što možemo vidjeti radovi teku prema planu i prilikom obilaska uvjerili smo se  kako su ovdašnji stanovnici  itekako zadovoljni  što će u konačnici imati daleko bolje  uvjete za život - rekao je Pavliček.

Pročelnik za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović je rekao da je zadovoljan dinamikom radova, jer sanacija ulica u Vukovaru se nastavlja prošlogodišnjim tempom, a ove godine u tu je svrhu izdvojeno 15 milijuna kuna.

Pročitano 894 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac