Ispiši ovu stranicu

Otvorena poslovnica Banke splitsko-dalmatinske u Vukovaru

PROMO PROMO PROMO ČLANAK

Hrvatska banka u domaćem vlasništvu - Banka splitsko-dalmatinska otvorila je prvu poslovnicu u Slavoniji - u Vukovaru na adresi Europske unije 11.


Radno vrijeme nove poslovnice BSD-a, koja se nalazi u prizemlju hostelskog kompleksa 101Dalmatinac u Vukovaru, je od ponedjeljka do petka od 7 do 16 sati, srijedom od 7 do 19 sati, a subotom od 8 do 12 sati.

 
Povodom otvaranja trinaeste po redu poslovnice u Hrvatskoj, BSD je posebno za Slavoniju kreirao poljoprivredne kredite koji su namijenjeni za izgradnju ili adaptaciju gospodarskih objekata (poljoprivredne namjene), kupnju nasada i opreme za sjetvu. Riječ je o kreditima bez zasnivanja hipoteke, a odobravaju se do iznosa od 50.00,00 kuna, s tim da krajnji korisnici kreditne linije mogu biti mali i srednji poduzetnici.


Osim kredita, od kojih je većinu moguće realizirati u samo jedan dan i bez jamaca, štednje, prometa po žiro i tekućim računima, kartičnog poslovanja, internet bankarstva i trgovanja dionicama, BSD je daleko najviše prepoznat po nizu pogodnosti za umirovljenike.


Umirovljenici u Banci splitsko-dalmatinskoj primaju mirovinu prvog radnog dana u mjesecu, mogu ugovoriti dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu u visini tri mjesečna primanja, dobiti posebne kredite za podmirivanje obveza u drugoj banci, plaćati režije od 2 kune po uplatnici, plaćati karticama i koristiti internet bankarstvo, ali i primati mjesečne izvatke tekućeg računa na kućnu adresu bez naknade...


Banka splitsko-dalmatinska d.d. je nastala još 2002. godine i jedna je od rijetkih hrvatska banka u domaćem vlasništvu, a osnovu svog djelovanja je, od samog početka, temeljila na poslovanju s građanima, posebno umirovljenicima kroz aktivne i pasivne bankarske poslove. Nastoji biti prepoznata kao mala, hrvatska banka koja svoje poslovanje temelji na osobnom kontaktu s klijentima, usklađujući svoje proizvode i usluge s potrebama korisnika.


Sve o uslugama i proizvodima Banke možete doznati u poslovnici Vukovar (Europske unije 11), na kontakt telefonu 032 616 101, besplatnom info telefonu 0800 210 210 ili na www.bsd.hr

 

Pročitano 2529 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI