Ispiši ovu stranicu

Kardinal Bozanić primio hrvatske branitelje

Predstavnici Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida došli prenijeti istinu Predstavnici Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida došli prenijeti istinu Foto: jutarnji.hr

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u petak u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu predstavnike Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida (HRVI) I. skupine, te predstavnike hrvatskih branitelja, koji već 19 dana prosvjeduju ispred zgrade Ministarstva branitelja. 

Došli smo prenijeti istinu, hrvatski branitelji od početka rata prenose samo istinu, a zadovoljstvo nam je što su je nadbiskup i biskupi prepoznali, izjavio je predsjednik Udruge stopostotnih HRVI-a Đuro Glogoški nakon sat i pol dugog sastanka.

Razgovarali smo o pitanjima od Domovinskog rata do današnje situacije u kojoj se nalaze hrvatski branitelji, i prošli smo kroz cijelu situaciju da vidimo tko je taj koji stvara probleme hrvatskim braniteljima i Domovinskom ratu, naglasio je.

Dodao je da branitelji ne odustaju od svojih zahtjeva, među ostalim za smjenjivanjem ministra Matića, zamjenice Nađ i pomoćnika Glavaševića.

S braniteljima je pred novinare izašao zagrebački pomoćni biskup Valentin Pozaić, no nije želio davati izjave, najavivši priopćenje Zagrebačke nadbiskupije.

Pročitano 1431 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac