Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Telefončić proslavio drugi rođendan

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV

Broj Telefončića je 01 4850 555

Projekt Telefončić koji pomaže roditeljima u odgajanju djece, proslavio je drugi rođendan i tom prilikom službeno je upravljanje ovim telefonskim i internetskim savjetovalištem preuzela ustanova Mali dom iz zagreba.  U dvije godine rada prvo telefonsko i internetsko savjetovalište za rani razvoj djece - Telefončić, dosad je pomogao u 10.000 slučajeva. Pozivi su pristizali iz cijele Hrvatske, iako najviše iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a najduži poziv trajao je čak 78 minuta, izjavila je za Media servis voditeljica Telefončića Lina Đulvat.

Telefončić je usluga koju je razvio i uspostavio UNICEF. Savjetovalište je pokrenuto u svibnju 2012. godine na zahtjev roditelja koji su izrazili potrebu za uslugom telefonskog savjetovanja. Velika je prednost Telefončića što je dostupan svima koji brinu o djeci od rođenja do sedme godine života.

O uspjehu usluge, osim broja poziva koji stalno raste, svjedoči i prosječna ocjena kojom su pozivatelji ocijenili zadovoljstvo dobivenim odgovorom - čista petica!

Telefončić je dostupan na broju 01 4850 555 svaki dan od 9 sati ujutro do 21 sat navečer, sedam dana u tjednu, a njegov savjetodavni tim čine medicinske i patronažne sestre, psihologinje, socijalne pedagoginje, logopedinje i primalje koje stručno i brižno odgovaraju na svaki upit. Iako ste mogli čuti da najveći broj poziva dolazi sa zagrebačkog područja ne dajte se omesti, ukoliko vam je u vašoj roditeljskoj, odnosno odgajateljskoj ulozi potreban savjet, slobodno nazovite telefončić na broj 01 4850 555.

Pročitano 1671 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI