Ispiši ovu stranicu

Sutra sat vježbanja u središtu Vukovara

Za Dan dobrih djela ili Svjetski dan činjenja dobrih djela ove su se godine ujedinili milijuni ljudi u 115 zemalja. Prošloga su tjedna ovaj dan volonterskom akcijom u OŠ „Siniša Glavašević” obilježile članice Udruge žena Vukovar, a za sutra je najavljen sat vježbanja u središtu Vukovara koji organizira Udruga za rekreaciju „Fit Infinity Fitness”, doznajemo od predsjednice udruge Sanje Manojlović.

- Ovaj ćemo dan obilježiti satom vježbanja u vukovarskoj pješačkoj zoni u srijedu 24.travnja od 10 do 11 sati. Riječ je o našem projektu "Vježbanjem s osmijehom do zdravlja" – pojasnila je Manojlović

Sat vježbanja namijenjen je svim generacijama i mogu mu se priključiti svi zainteresirani, tim više jer su programom predviđene vježbe prilagođene svim uzrastima, bez rekvizita.

- Cilj nam je promicanje zdravlja i stoga želimo uključiti što više naših sugrađana. Pozivamo i stare i mlade, generacije svih uzrasta da nam se priključi na satu vježbanja i time doprinesu prije svega svom zdravlju, a ujedno i potaknu druge da nam se pridruže – naglašava Manjolović.

Suorganizator sata vježbanja, udruga Djeca za bolji svijet, zalaže se za dobrobit djece i dio je svjetske organizacije inicijatora i pokretača Svjetskoga dana činjenja dobrih djela Good Deeds Day, pa će fotografije sutrašnjega događaja u Vukovaru biti odaslane u 110 zemalja svijeta koje su također dio ovoga lanca.

Središnje obilježavanje Svjetskoga dana činjenja dobrih djela je 14.travnja, no može se obilježavati tijekom cijeloga mjeseca.

 

Pročitano 158 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar