Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Odabran izvođač radova za izgradnju prve faze vukovarske obilaznice. Domovinski pokret: Naša borba urodila je plodom!

Vukovarci su zbog pitanja obilaznice u travnju izašli na gradske ulice i mirnim prosvjedom ukazali na probleme Vukovarci su zbog pitanja obilaznice u travnju izašli na gradske ulice i mirnim prosvjedom ukazali na probleme Foto: HRV/M.Molnar

Više od dvadeset godina Vukovarci čekaju početak radova izgradnje vukovarske obilaznice, a zbog brojnih problema s kojima su se godinama suočavali prošle su godine u travnju izašli i na gradske ulice. Napokon je odabran izvođač radova za izgradnju prve faze obilaznice.

Iz Domovinskog pokreta Vukovar priopćili su kako je, nakon što su njihovi vijećnici u Gradskom vijeću Grada Vukovara inicirali tematsku sjednicu na kojoj je donesen Zaključak kojim se traži izgradnja obilaznice, napokon donesena Odluka o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude za izgradnju obilaznice.

"Ovo je jasan pokazatelj kako politička stranka, u ovom slučaju Domovinski pokret, bez obzira što ne obnaša vlast na državnoj razini, može izvršiti pritisak na nadležne institucije i zajedno sa svojim sugrađanima izboriti se za ono što Vukovaru još odavno pripada, a to je Vukovarska obilaznica! Ovo je velika pobjeda svih nas na koju smo izuzetno ponosni", stoji u priopćenju.

Pročitano 747 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI