Ispiši ovu stranicu

Određen je istražni zatvor za 23-godišnjaka osumnjičenog da je sudjelovao u fizičkom napadu na maloljetnike u Vukovaru

Iz Državnog odvjetništva Republike Hrvatske izvijestili su da je  odlukom istražnog suca Županijskog suda u Vukovaru, a nakon provedenog ispitivanja, određen istražni zatvor za 23-godišnjaka, osumnjičenoga da je bio  jedan od sudionika u fizičkom napadu na skupinu maloljetnika u Vukovaru, a od kojih je nekoliko teško ozlijeđeno.

.

Navodi se kako je sudac istrage prihvatio prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru i  odredio osumnjičenom istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ometati kazneni postupak utjecajem na iskaze žrtva, svjedoke i ostale osumnjičenike kao i zbog  postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ponoviti kazneno djelo, odnosno počiniti teže kazneno djelo.

Također se navodi i da postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 23-godišnjak i još trojica osumnjičenika, u subotu, 6. siječnja oko 22,30 sati, kod mosta Jean-Michela Nicoliera u središtu Vukovara, s ciljem da teško tjelesno ozlijede djecu 2008. i 2009. godišta, zadali im više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela nanijevši im teške tjelesne ozljede i tjelesne ozljede.

Pročitano 533 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar