Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Pavliček: Gdje je popis zabranjenih pjesama po kojemu se kažnjava?

Pavliček: Gdje je popis zabranjenih pjesama po kojemu se kažnjava? FOTO: Hrv/V.L.

Za navijačke izgrede na utakmici Hrvatske i Turske prošloga tjedna na osječkoj Opus areni osumnjičeno je 12 osoba zbog pjevanja ustaških pjesama i razvijanja ustaške zastave, a na tu temu u svom saborskom govoru referirao se saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček koji je rekao kako se ne može nekoga kažnjavati ako nema popisa zakonom zabranjenih pjesama, prenosi Hina.

Marijan Pavliček upitao se gdje je popis nepodobnih pjesama i ustvrdio je kako njega također vrijeđa kada se u Kumrovcu okupe partizani i pjevaju "Druže Tito, mi ti se kunemo!".

Najavio je i kako će od Hrvatskog nogometnog saveza zatražiti odgovor na koji način su se i u kojoj količini dijelile karte za utakmicu na Opus areni s obzirom da je online prodaja karata trajala samo nekoliko minuta. Zaključio je kako je publika na stadionu bila kazališta te kako nije bilo iskrenih navijača.

Pavliček se osvrnuo i na brzinu kojom su navijačima izrečene kazne te se zapitao zašto MUP ne reagira tako žurno u slučaju afere Plin za cent i šefa HEP-a Frane Barbarića, zaključivši kako naša država očito nije jednaka za sve.

Pročitano 339 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI